About Me

27 October 2009

miSh

Uit!

miSh
my
hOneyMooN
sOooOoo
mUch!! =)
nyOmpreng

26 October 2009

gewdik sAntai

Uit!

ari nih agak kebOwsAnan akU kat umAh..dOk tgk tv,kCo2 nGeng2..akhirnyer bLur akU dibuAtnyer..sampai 1ketike akU dpt mSg dr eLem yg nGate kan "sy!er0!"
err..dah mmg gitu care taip msg nyer k..pndai2 kOrg r bace cmne..hehe..tgk die tetibe msg aku,dah sah2 die pUn ngah kebOwringan gak tu..so akU pun ajak die hangOut..hehe..dok tgk2 bAngUnan,tgk2 kete LaLu-LaLang,tgk2....err...xde pape dah..akU dak bek..x cUci mate pun..eLem je..hehe (mati akU nnt ni kLu Laki akU tao)..Lepas dok jenjaLan..kami pun gi sAntai2 kat pAndan Lake cLub tu..hehe..sje menikmati keindahan tasek bUatan tu..ngah2 dOk santai,nampak Lak 2 keLibat dr jaoh mcm akU knaL..hehe..IKAH NGAN SIS!! ribut keadaan wUjudnyer dorg kat situ..hehe..

eLem nGan akU yg shumeL ;p

Sis,eLem nGan akU yg nGah dOk sAntai2
d'snap oLeh ikah..hehe

ikAh,akU nGan eLem
d'snap oLeh sis..
padan muke korg kine snap gmbo kiteorg..hehe
Lepas tu,kiteOrg pun baLik r..tp amat menakutkan bile dikejar oLeh mat2 rempit! paLat giler r dorg tu..**** REMPIT SO MUCH!! ni sume gare2 eLem r g Lyan mat rempit terbabit..rUshing akU giler bab Lowh! sebaek r smpai fLyOver tu dOrg dah x ikot sbb traficLight..ngeee..damn mat rempit!! korg mmg x ptot idop..heeeee...sebaek r aku baLik ngan seLamat..ngeeee
nyOmpreng

15 October 2009

midterm data structure yg MEMENINGKAN!

uit!

ari ni,slesai gak wat exam yg amat memeningkan..AMAT ye!! susah giler..aku pun xpaham cmne org leh cipte subjek yg ***** ni (maaf ye,TERcarut sebentar)..ngeeee..dah cukup bertapis dah tu kot..hehe..
aku pun xtau r leh ke x aku lulus subjek tu nnt. harapan mcm tipis je..adeh..sume gare MJ tu r..mane x nye aku ngan kawan2 aku jd gini,die masok2 bkn nak ngajar,just bg execise n kate "pLz submit ari ni k!"..adeh..coz u MJ,kami wat gak ngan ati yg terbuke segale execise yg anda bg tu walaupun x paham pe..COZ U!!
ngeeee..lepas je jawab exam yg ***** tu kami kua awal cket..atleast dpt lepaskan ase lega ni..ngeee..kat sini,aku sertakan cket gmbo2 cmne sahabat2 aku ni meNenangkan jiwe mereka.. =)


dorg mmg manje..adeh
location: rak beg

berpure2 tido
Location:aku dah mlas nak ckap pape dah

kami,kite,kamu,kalian!
maybe dis sem kite yg terkhir..insyallah,klu aku de lg next sem..kite leh lg sehepi nih..hehe


nyOmpreng

13 October 2009

TERjoin smbutan ari raye

Uit

Sambutan ari raye dkt kolej..hehe..sambutan ari raye?? Mesti kepelikkan je bile org dgar yg aku jOin smbutan ari raye kat KOLEJ tu..weh! actually aku x de niat! X terpikir pun secare ketibaan nye aku tetibe terjoin function tu..ye! TERjoin ok!
Cerite nyer cenggini,function tersebut terjadi nyer time kul12-3..ok! kate lecture MJ..MJ means bkn MICHAEL JACKSON k!! lecture tu lebih gemar org pgil die MJ sempena gelaran yg diberi pd nyer iaitu MADAM JUNAIDAH!! Hurm..sepatot nyer..schedule aku kul3 tu klas beliau..beliau pun dh bg warning! “SAPE X DTG KLAS SY!! RUGI YE SOK!!”kate beliau pd kami..ok..maka dgn itu..igt kan tepat jam3,fUnction ari raye tu dah abes,tp tetap gak bLangsung..masok2 je pintu gerbang tu,sume org pandang2 kat aku ngan elem..mane x nyer,sume org dress nak HOT je! Gaye datin2 dato’2 je..benci giler r..kLu korg tao niat aku td bkn nak celeb function tu,aku just nak g klas sejam je tu..SEJAM je k dat y aku dress simple je..so dah de alasan,aku wat dunnoe je r..mcm bese r,secare ketibaan nyer,aku terjumpe ngan classmate aku..dgn slumber die tego aku ngan elem cenggini,”eh! Korg baru sampai ke?? Ari ni kan class cancel”dgn tmbahan ayatnyer “haha,aku pun baru tao ni,igt korg tao”..wat da fruit!! Makne nyer rugi r aku ngan elem hadir ke KOLEJ itu! So nak cover malu nyer psal,kiteorg g kt tmpat mknan free..FREE!! haha..elem suke ayat tu!
Huh! The ending nyer,aku nagn elem terbabit ngan sesi fOtoshot..hehe..puas gak r tetibe je dpt jd model Lak..ngeee…but dlm kegembiraan tu,aku menangis! Knape? Kaki kU tertusuk lidi satay! Saket giler r..sume tu gare2 nak mkn satay nyer pasal r!! coz SATAY! Hurm..kecianan terhadap diri beta!

p/s dr aku: jgn ketawe sgt,nnt sedih!



disebalikan pokok_1


disebalikkan pokok_2

thanx to reiz photografer

nyompreng

10 October 2009

ke-presSure-an

uit!


disAat nGah mnUnggu mase tUk finaL nxt mOnth nih,ase pressure sgt biLe bLonggok asgment kine sUbmit mgu dpn..adeh..wat da heLL kn?? ase fedup giLe je..Lect!! tuLun r jgn bg aku asgment bebanyak gini..wUuaaaa....
ke-fedup-an aku btambah bile mini project yg aku kine wat ni dLm group tp aku kine wat sorg,dorg sume Lpas tgn gitu je..ni ase dendam kesumat je..kate sUsah senang same2,tp wat haL rey,aku je yg susah,korg je yg senang..kesian r kat aku..untung aku pk kOrg kawan aku je,n pk markah aku kine toLak kLu x submit! menci kOrg!! ngeee..




kE-cOding-an asgment terbabit
asgment2 yg agak paLat n mencabar kine wat..adeh

nyOmpreng

06 October 2009

meNjadi rEmaja yg MENARIK

Uit!

mEnjadi seorg yg menarik akan m'buatkan semua org d'sekeLiLing berase sLese n m'nyukai kite..
tips2 ni aku dpt dr sUmber2 n ianya mmg amat d'perLukan oleh sorg remaje tuk jd sorg yg Lebih menarik.hehe..

1) sentiase senyum
senyum mrupakan aset bharge tuk diri kita.seseorg leh jatuh cinta or
dsayangi ramai dsebabkan senyumannyer.kata org senyum tu umpama 1 sedekah..ngeee..btuL r tu kan?? hehe

2) banyak memberi
org ramai sgt nyukai seseorg yg suka memberi samada dlm bentuk wang,hadiah atau pun pertolongan..xde sesiape yg suke pade seseorg yg hanye mementingkan diri sendiri..oleh itu,belajar lah untuk saling memberi..

3) berikan pujian
manusia gemarkan pujian. Jadi ape saLahnye jika kite memberi sedikit pujian. kata2 pujian akan membuatkan seseorg itu ase d'hargai..percayalah bahawe dgn membuat org len bahagie,kita juge akan ase bahagie..

4) bersikap positif
jika kita m'hadapi krisis atau bertengkar dgn sesiape,jgn r simpan prasaan benci dlm ati. pilihlah untuk berkawan dgn nya dan elak drpd bermusuh dgn nye dlm tempoh mase yg sgt lame..dendam yg ade dlm ati akan m'buatkan kita b'pikiran negatif bkn dgn itu sje,ia akan m'buat kita menjadi sorg yg pemarah,panas baran n wat org sekeliling kita ase kurang senang dgn sikap kita termasuklah org terdekat kita.untuk m'jadi seorg yg menarik,bersedia untuk m'buang sikap tersebut satu persatu..dan bersikap lah positif,jgn r asyik ikot paler n berpikiran negatif..

5) pandai berkawan
ini adalah paling penting untuk menjadi seorg remaje yg menarik!
jgn pilih dgn sesiape sje untuk berkawan. jge ati setiap org n anggap bahawe semua kawan2 kita adalah PENTING! untuk kita..Layan org dgn baek.bergaul dgn sesiapa sahaja kerane ianya akan wat kita bijak untuk nyesuaikan diri dgn semua org..

tips2 ni penting tuk kita kLu kita ase nak diri kita dihargai n sentiase ase selese n menarik d'dpn sume org..tips2 ni sume aku pakai..hehe


nyOmpreng

05 October 2009

tEnTang kiTa

couple - Tentang kita
dimana kaca yg bersepihan?
biar aku pijakkan
dimana taufan yg bertiupan?
biar aku tadahkan
kerna semua sudah tiada ertinya
tentang cinta sudah tiada makna
tntang kita elok dilupakan semua
haaaaa…
dimana laut yg brgelora?
kan kuredah semua
dmana letaknya cinta kita?
kan kupijak semua
kerna semua sudah tiada ertinya
tentang cinta sudah tiada maknanya
tentang kita elok dlupakan semua
nyOmpreng