About Me

23 June 2011

under control

insyallah kalau xde pape aral melintang,taon depan aku nak bertunang..excited je ase..tp maseh dlm planning lg..maybe ikat 2taon pastu bru kawen..mintak2 aku sempat abes study dan carik keje sebelum kawen..senang cket kalau dah keje..semoge semua nyer bjalan dgn baek..aminnnnn~

09 June 2011

unintended

You could be my unintended
Choice to live my life extended
You could be the one I'll always love
You could be the one who listens to my deepest inquisitions
You could be the one I'll always love

I'll be there as soon as I can
But I'm busy mending broken pieces of the life I had before

First there was the one who challenged
All my dreams and all my balance
She could never be as good as you

You could be my unintended
Choice to live my life extended
You should be the one I'll always love

I'll be there as soon as I can
But I'm busy mending broken pieces of the life I had before

I'll be there as soon as I can
But I'm busy mending broken pieces of the life I had before

Before you

heart broken

dah biase idup sendiri?? mcm tu lah prasaan aku bile kena layan mcm TUNGGUL..org len kalau tension skali pun xpenah nak layan pasangan die mcm tunggul..ayat die 'bile xsuke,diam.jgn nak bersuare lebih2'..mmg aku melebih2 sbb sume ni aku yg ase! prasaan aku,hati aku,aku yg ase,bukan org len..hancur hati aku bile kena layan mcm tu,die xpenah nak tao.. buat lah kat sape2 pun,sume akan terase..kucing pun akan terase kalau kena layan mcm tu..bukan skali,dah byk kali aku ckp..mungken die wat sume ni supaye aku pegi dr die..'nak mule idup baru,blah'..mcm aku x bace sume tu..ari ni dah dapat tao tempat pratikal..nak pegi jaoh2 dan tenang kan diri sendiri..im totally heart broken..bye


08 June 2011

tunggul ke?

bape kali dah aku ckp,aku pantang org wat aku mcm tunggul..tp x..wat jugak aku cmtu..sejak die dah keje,slalu wat aku cmtu..ntah dgn sape die bergaul pun bukan aku tao..bukan aku soh contact aku 24jam..aku paham die keje,tp kalau dah time malam pun wat cmtu kat aku,saket ati r jadi..slalu wat aku cmni,maken lame maken tawar ati aku ase..mcm aku ni bukan sape2 kat die..mungken die lg selese kalau xde aku..aku perlu kan mase tuk pulihkan hati..

01 June 2011

feeLing ku

penat hari ni pack2 brg..sbb ari last dok hostel..pasni x dudok hostel dah..ngeee~
muscle pun dah timbuL2 je ase ni sbb kine angkat brg2 sorang2 je bawak turun bawah..tersgt lah sedih~
tp sedih lg ase sbb dah jaoh baLik dr yayunk ku..xdpt ajak die teman mkn mLm Lg..xdpt gi jalan2 uptown..xdpt nak buLi2 die sgt Lg..pasni pratikal lg Lah bz..tp syg,saye janji tuk ade mase tuk awak =)
hurm..nerves sbb xdpt tao lg dpt pratikal kat mane..mintak2 dekat kL je sbb xsgup jaoh2 dgn die... :'(
mintak2 sume nyer under controL..pratikal yg berjalan lancar,dan resuLt yg x failed..kalau failed,terpakse tangguh pratikal..aku x sanggup..byk planning aku ngan yunk lepas aku abes study ni..die lah semangat aku tuk x failed study..klau dulu study kat kptm,syik failed je :p
insyaLLah lepas abes study ni,aku nak kerje bagus2,nak wat bisnes dgn yunk,beLi kete mewah tuk yunk,n kawen..mintak2 jd kenyataan..aminn~