About Me

31 March 2011

luv u


i luv u IMAL!

balik je hostel lepas yunk anta aku pg td,aku terus on9..update status..act,aku terharu dkt yunk sbb sgup bawak aku jumpe ayah aku yg ngah saket kat ospital..kesian yunk time tu,penat kije dr pg smpai magrib x ilang,dh kine bawak aku jumpe ayah..sory syg..time tu x pikir pape..nanges je yg mampu..hurm..mood ngah sedih je time dlm kete,yunk wat lawak..aku tao die xnak bg aku sedih sgt..n aku tao die slalu de ngan aku time aku susah ngan senang..teman aku smpai ke siang..ari ni die smpai masuk kije lmbt..hurm..ase mcm aku suke susahkan die skunk..sorry yunk :'(

24 March 2011

away

nothin to say..xpenah aku ase tersentap mcm ni..org yg aku syg ckp ayat bangang ngan bodoh kat aku..nampak sgt aku ni dah xlayak tuk die..aku perlu kan mase..im away for a while..n pasni aku malas nak on9 tuk seketike tuk tao pasal dunia luar..bye

21 March 2011

Uit!

bile ngah bosan,ngah dok sorg2..tetibe teringat kat si die..teringat cmne leh kenal ngan die,kenangan2 ngan die..byk yg manis dan pahit sewaktu bersame..sume de..hehe..
dulu aku ni sombonk..suke jual mahal ngan die..tp ntah cmne lame2 aku jd suke ngan die..dulu aku x pikir nak serius dlm hubungan..yg aku pikir laki sume same je..nyakit kan ati..suke main2 kan perempuan..tp lepas lame2 kenal ngan die,die dah ubah tanggapan aku..die ajar aku jd sorg yg serius dlm hubungan..die jage aku elok sgt..caring kat aku..i MELTING~ ngeeee..
die ter sgt perfect tuk aku..aku xtao cmne kalau aku ilang die 1ari nnt..hurm..hope aku still ngan die sampai aku menutup mate..amin~


iklas dr ati aku menyayanginyer

17 March 2011

miss u

i miss u imal :'(

16 March 2011

new sem with new fren

Uit!

tajuk nak gempak kan?? haha..ok2..senin dpn,start r sem baru..huhu..dah jd senior dah aku ni..cepat tul mase berlalu kan..kehkeh..ni kawan2 baru aku:

ain..lanie..hanie..aida n faten
ain ni nampak je rock,tp die sporting..xberkire ngan member
lanie si kecik ni,kuat gelak..xde die,senyap je ase..huhu
hanie comel ni,manje..teman gossip aku
aida ni si hati kering..huhu..wlaupun die lg mude CKET dr aku,tp die mcm kakak dah nasihat aku pasal lelaki..hehe
fatin ni si sombong..hehe..tp kalau kite knal die,die sporting giler..

die ni effa..xsuke sgt ngan die ni dulu..haha
tp bile dah dok sebilik ngan kenal die btul2,die tersgt lah baek n sporting!!!

ni zanna..scandel saye..i luv u syg~ wahaha

hope kite kawan sampai abes grad n sampai bile2..tau2!
aku benci bile de kawan yg hipokrit..ngate blakang2..sanggup msg org lain kate aku kawan tikam blakang r pe r..back off ok..aku ase xperlu kan kawan mcm ko dah..sory to say..jgn igt aku ni diam je ko leh pijak paler aku..sory k..sabar ade had ok..

p/s: n aku rindu kan kawan2 kolej KPTM aku dulu... :'(
bile korg free,ajak2 r aku lepak..hehe..

nyompreng

12 March 2011

everyday i luv u

Uit!

semaken ari,semaken syg saye kat awak
semaken ari,semaken rindu saye kat awak
semaken ari,awak dah brubah jd romantik cket ngan saye
semaken ari dan sampai bile2 saye akan cube jadi yg terbaek tuk awak
hope kite kekaL smpai bile2 syg =)

i Luv u imal