About Me

12 March 2012

semaken ari semaken syg =)

oh eh? tittle mcm nak jiwang je..hehe..oh ye! jiwang cket T-T
semaken ari semaken syg..ye! itulah yg aku ase..hehe..taon ni bulan12 genap lah 4taon hubungan kami..
adek aku slalu tanye 'kau xboring ke msg si die tiap2 ari?, 'kau xboring ke jumpe si die tetiap minggu?
ntah lah..si die ni lain dari yg len..mcm sekepale ngan aku..itu lah yg ayah aku slalu ckp..nak kate gado tu,agak lah...tp si die slalu ngalah..yelah.aku ni mcm ego cket..nak dipujuk je..ngade btul! kesian imal T-T
hurm..paling best tentang die ialah bulan dan bintang lahir kami yg same iaitu ARIES! hehe..oh ye! dan bulan4 tetiap minggu kene meraikan besday org..1st week,besday aku,2nd week besday ayah aku,3rd week besday tersayang n week yg terakhir besday adek aku..hehe.. pokai T-T


hope kite together2 until when2..wakaka =)
yg benar
syaheera