About Me

30 December 2010

azam baru..taOn baru

bile dah masuk taon baru ni,tetibe ase sedih.tringat sume kenangan pahit + kenangan hepi..kenangan2 yg x mungkin dpt ase bile dah masuk taon baru ni..ngeee..pape pun bile dah masuk taon baru ni,lg byk dugaan n perkare2 yg kite x jangke akan berlaku..persiapkan diri ngan ape jua keadaan yg akan berlaku..hehe..
owh2,1more thing! saye akan masuk 21! akan dpt kunci kebebasan! hehe..hepi sgt2! =)
azam baru taon ni:
- of kos nak jadi yg terbaik drpd terdahulu
- dah janji ngan si die xnak wat prangai pelik2 lg
- nak ubah cara idop
- nak blaja carik duit sendiri
- nak cepat2 abes blaja

hope dpt capai azam taon lepas yg xtertunai lg..hehe =)

26 December 2010

i away

pasni aku kine bLaja idop berdikari,bLaja idup sorg2 balik mcm duLu..bLaja naek tren balik ampang,blaja 4met laptop klu rosak,blaja hafal jalan kat shah alam n yg penting,kine carik kije part time tuk bayar deposit kete..ase dah xde makne dah aku dok kat shah alam ni Lg..bek aku tuka coz plancongan kat ptpL ampang..shah aLam ni byk tgaLkan memOri bg aku..nak pergi jaoh..nak ubah diri,perwatakan,nak ubah prangai supaye xde org knal aku lg..aku dah nekad..

25 December 2010

...

aku bkn ppuan yg baek..aku x layak tuk die..aku akan pergi bawak diri aku jaoh2 dari die...aku malu kawan2 die,spupu die dah start perli2 aku..die cerite hal kami dkt org len..xpe..mmg aku dah lame prasan yg sepupu die tu mmg x suke aku dgn die..aku akan pergi..tu yg korg suke an..lpas ni puas r ati korg tgk aku dah putus ngan die an..korg idop pun xterurus,nak perli2 aku lak..fuck off lah weh!

sory

atas ape yg terjadi..saye ase saye dah malu nak bhadapan ngan awak..malu sbb dah tipu awak..awak caye kan saye,tp saye tipu awak..sory..saye bosan giler time tu..klu kua bgtau awak pun,msti awak akan marah saye..saye bosan,time tu roomate xkua..bkn senang dpt kua ngn die..saye yg ajak die kua tuk ilangkan bosan..tu lah kali pertame saye tipu awak..saye tao pasni mesti awak xkan trime saye dah..mesti awak dah benci saye..saya decide tuk ghaibkan diri saye dr awak pasni..xkan kaco2 awak..saye malu sbb wat prangai teruk ngan awak..saye tao dah xde maaf tuk saye lg..sory sbb selalu wat prangai..mesti nnt awak akan dpt yg lebih baek dr saye,saye tao..salam syg dr saye tuk kali terakhir


Nur Syaheera bt Yahya

24 December 2010

i Luv u

Uit!

semaken ari,semaken syg aku kat die..wlaupun slalu gak gado,tp gado2 tu r wat aku maken syg kat die..saye syg awak sgt2 muhd ikmal bin zahari..saaaaangggat2!

dah 2taon,3minggu,2ari dah kite bersame syg..=)