About Me

23 January 2011

awak nak tao x??

saye ase bahagie bile awak msg saye,wlaupun sekejap =)
saye ase senang ati tgk awak dah sihat cket =)
saye ase sedih kalau awak saket,bia lah saye yg ase saket dr tgk awak saket :'(
kuatkan semangat ye awak!
saye dah penat ase idop sorg2 tanpe awak :'(
i miss u SO MUCH imal !! :'(


18 January 2011

day by the day

hari demi hari aku xdengar khabar dr die
hari demi hari aku tgu msg dr die
hari demi hari aku rindu kan die
hari demi hari ase mcm die dah lupe kan aku je
now aku dah maken giveup..dah sampai mase ase nyer tuk aku lepaskan semua..
a place of peace


17 January 2011

malam ni..

malam ni saye hyper
malam ni saye kOndem
malam ni saye over
malam ni otak saye jem
malam ni saye overdose
malam ni tersgt lah gile
malam ni saye terase mcm bodoh sgt
malam ni saye terase mcm hine sgt
malam ni tersgt lah fuck!

owh tuhan,kalau saye hanyut,beri kan hambe mu ni kesedaran sebelum terus hanyut..beri kan seseorg tuk menjadi benteng sebelum saye terlambat..dan berikan sume itu sebelum saye terus menyesal..

slase-5.47

15 January 2011

no title

i miss to hear u call me 'sayang' :'(

i miss to see ur face :'(

i miss all bout u

im sorry

14 January 2011

143..

nape lah susah saye nak lupekan awak? kenape lah saye saket ati awak layan ppuan len? sedangkan saye tao awak akan lebih bahagie ngan org len dr saye..yg lebih sempurne dr saye..org kate kalau tgk org yg kite syg bahagie dr jaoh pun leh wat kite hepi..tp entah lah..
saye soh awak pegi dkt ppuan len,tp sebenar nyer saye x sanggup nak tgk..
saye soh awak jgn kaco saye,tp sbenarnyer saye ase sunyi bile xde awak..
saye try wat2 hepi,tp sebenar nyer saye kememeh,tiap2 mlm nanges tgk gmbar awak,brg2 awak..
saye tersekse,saye ase saket bile ase sume tu..
saye tao ramai org x suke bile kite bersame,ramai org akan tulun carik kan ppuan lg elok dr saye tuk awak..saye rela lepaskan awak tuk ppuan yg lg baek,yg akan wat awak bahgie,yg x wat awak sedih2 yg mcm mane saye wat kat awak..
saye akan doa kan yg terbaek tuk awak..
mengire waktu dan hari amatlah nyeksa kan saye..tinggal sebulan lebih lg tuk saye pergi..muhasabah kan diri..harap2 ni adalah jalan yg terbaek tuk saye dan awak..ape pun jd,ape pun blaku,saye tetap syg awak smpai bile2..amin

11 January 2011

rest in peace

leaving u..

aku dah xtahan dok dkt sini..aku nak blah jaoh2..jaoh dr sume kenangan2..cepatlah mase berlalu..aku dah xlarat ngan sume ni..bersedih tuk mende yg xpasti..
dan kamu,saye lepaskan kamu tuk ppuan yg jaoh lebih smpurne dr saye..yg x lorat mcm saye,yg lawa dr saye,yg pandai jage ati kamu,yg xmintak kamu layan die mcm sorg puteri,yg xmenjawab bile kamu marah,yg xpakse2 kamu tuk ucap kate2 syg ngan rindu dan banyaaaakk lg..bia lah org tu dpt membahagia kan kamu..
dan segale beban yg kamu tangung time ngan saye dulu,akan saye ganti secepat mungkin..thanx a lot dear..

gud bye

09 January 2011

the end


no more love between us

07 January 2011

salah ke?

salah ke kalau aku nak mintak kaseh syg lebih dr die??
salah ke kalau aku nak die ckp syg aku,rindu aku??
mengade ke aku kalau aku mintak sume tu..bkn harte beribu yg aku mintak,cume sepatah perkataan yg tak sampai seminit pun nak ucap,yg akan wat aku hepi 1 ari..tp lorat yg aku dpt..tidak ngape..maybe aku bkn pOmpuan yg sesuai tuk die ucap kate2 tu an..its sokey..