About Me

07 August 2011

suprise for me!


semalam saje ajak syg aku keluar hari ni..igt die xnak sbb kate nyer nak repair kete..tup2 die anta repair kete ari senin..rindu woo kat die..dah r weekend pun kene keje..sbaek hari ni keje kul8-5..arghhhh! ptot nyer kul4 balik tp bese r keje kitchen mane leh balik sharp..kesian syg aku kene tgu dkt sejam..so sory yunk!!

sbenar nyer plan nak bukak pose je ngan syg aku,tetibe die menghale ke sg.wang..dlm hati 'die nak carik brg kot'..bile dah smpai sg.wang,die wat2 tnye aku 'sebenar nye yunk nak watpe kat sini'..aku diam je terpingge2,pastu die jawab 'sbenarnyer yunk nak belikan henset tuk syg'..dlm ati aku'men2 je kot die ni'..rupe nyer btul2 die belikan..pilihkan kaler henset,sume die! aku dah start membebel,iyelah membazir..henset aku bukan season sgt,elok lg,xde problem..kan elok kalau duit simpan wat kawen..hehe..tp die nak jugak,kate nyer dh niat..terharu je ase..dan ini
tadaaaaa! (search kat google je,henset xsetting walpaper lg)


trime kaseh yunk..syg igt yunk x romantik,rupenyer romantik jugak..syg yunk