About Me

02 April 2012

my hepi bornday =)

umur dah maken meningkat tp x sangke leh dpt suprise lg time besday aku..
excited..terharu..menangis sume de..hehe..x sangke kekaseh kesygan saye yg dr lua nye nampak gengster ngn kaki buli saye,mampu wat saye menangis terharu time besday saye..nak dijadi kan cite time bile die ngan aku,aku prasan die syik dok pegang henset je smpai aku nak tgk henset die pun die xbg..urmmm..ppuan mane x pikir len..terus aku muncung merajuk x hengat dunia..yg die lak leh gelak2 ..ceh..mmg muke aku masam mencuke senyum pun xnak..tetibe je kate nye nak lalu shortcut gi tmpat kete..lalu kat kfc tingkat 1.padahal parking kat basefloor..xpe2..xnak tego nye pasal,sgup diam je ngikut smpai lah jumpe kawan kiteorg kat kfc tu..tgk2 atas meje dh de kek..suprise in advance..smpai menangis terharu..ptot lah kekaseh ati xbg tgk fon die upenye die dh plan siap2..thanx sgt2..xpnah org wat suprise cmtu slame ni..n yg paling penting,saye teringin sgt nak naik kude,impian tersebut dh direalisasikan oleh kekaseh ati..mmg semaken ari semaken syg dekat die =)
coming soon on 18th April besday die lak..kami bintang ARIES =)

gare2 lahir taon kude..tringin betul nak naik kude =)

2nd..Oh ye..ari ni klas dr pagi smpai ke ptg..perut dh lapo dh mase klas pertame..abes je klas terus aku pergi kat kawan2 aku ajak gi mamam..tp ari ni sgt pelik bile dorg soh aku pegi dulu ngan effa..errr..time ni xde pk pape sbb dorg kate dorg de hal..smpai lah dekat sejam menunggu mereka di kedai mkn..akhirnye mereka dtg.cehhhh..sampai2 je mkn ngan lahap nye..sampai lah dh abes mkn,dorg  suprise letak kek atas meja dan nyanyi kuat2..sampai org pun pndang2..x sedar mate aku dh nak ngalir dh air mate sbb terharu tp sbb de org laki,aku terpakse cover..oh2 TERPAKSE ok! T-T

(gambar akan di upload kemudian :p)

thanx sgt2..xpenah dpt suprise dr sesiape sebelum ni even dh idup 22taon..taon ni sgt2 ase terharu..dihargai dan ase de org yg leh support aku dr belakang xkire time susah atau senang..miss this moment for ever.. =)

2 april 2012