About Me

30 September 2010

dah x mcm dulu

kekadang aku terase yang aku ni over sgt..aku yang beriye2 sgt..tp die x..aku tuka status kat facebook,tarok engaged r..walaupun aku tao die x suke..aku pakse die pakai cincin yang aku beli,walaupun die x minat cincin tu..aku tao aku xleh pakse die pakai mende alah tu..syg,lepas ni kalau awak xpakai pun xpe..saye xkan pakse dah..
Kekadang aku selalu pakse die pegang tgn time jalan,walaupun aku tao kekadang die rimas jalan dgn aku..kekadang aku slalu pakse die bwak aku gi tgk wayang lah ape lah..syg,saye jeles kawan2 saye wat cmtu kat bf dorg..tp lepas ni awak xbuat pun xpe..saye xkan pakse dah..
Kekadang aku marah die kalau die cite die mkn tempat sedap2 dgn kawan die..kekadang aku xsuke die ade kawan..syg,saye nak awak layan saye,kua dgn saye je..tp lepas ni klu awak wat cmtu pun xpe..saye xkan pakse dah..


nyOmpreng

26 September 2010

kenape??


kekadang awak sayang saye,rindu saye tapi awak xnak ckp..kenape??
- saye sebenarnyer suke bile awak ckp2 camtu kat saye..

kekadang bile awak xde mood nak mesej ngan saye,saye nak kacau awak gak..kenape??
- saye sebenarnyer ase sunyi kalau x cite2 ngan awak..

kekadang bile awak balik lambat,saye mesti akan call..kenape?
- saye sebenarnyer isau kalau awak balik lambat..

kekadang saye nak berubah..kenape?
- saye sebenarnyer xnak awak boring ngan saye..

kekadang saye suke merajuk dengan awak..kenape??
- saye sebenarnyer suke bile awak pujuk saye..

kekadang awak xnak wish sebelum tido,saye akan marah..kenape??
- sebenarnyer ayat tu wat saye rindu awak mcm mase mule2 kite baru kenal dulu..

kekadang saye nak tgk awak hari2,kalau dari jaoh pun xpe..kenape?
- sebenarnyer saye rindukan awak setiap hari..


nyOmpreng