About Me

30 September 2010

dah x mcm dulu

kekadang aku terase yang aku ni over sgt..aku yang beriye2 sgt..tp die x..aku tuka status kat facebook,tarok engaged r..walaupun aku tao die x suke..aku pakse die pakai cincin yang aku beli,walaupun die x minat cincin tu..aku tao aku xleh pakse die pakai mende alah tu..syg,lepas ni kalau awak xpakai pun xpe..saye xkan pakse dah..
Kekadang aku selalu pakse die pegang tgn time jalan,walaupun aku tao kekadang die rimas jalan dgn aku..kekadang aku slalu pakse die bwak aku gi tgk wayang lah ape lah..syg,saye jeles kawan2 saye wat cmtu kat bf dorg..tp lepas ni awak xbuat pun xpe..saye xkan pakse dah..
Kekadang aku marah die kalau die cite die mkn tempat sedap2 dgn kawan die..kekadang aku xsuke die ade kawan..syg,saye nak awak layan saye,kua dgn saye je..tp lepas ni klu awak wat cmtu pun xpe..saye xkan pakse dah..


nyOmpreng

1 comment:

~iMaL Jersey Star~ said...

npe sker jadi kan isu sume 2?syg nak yunk buat ape..yunk x kesah..cume syg x nk beterus terang..ape yg syg x puas hati..kenape perempuan sker hipokrit..sikap berterus terang 2 lah yg boleh mengubah segalanye..yunk berubah pun..syg diam je..x de pun nak soh ubah perangai..yunk igt syg x kesah.tpi dlm diam2..syg menyimpan..