About Me

20 July 2010

Owh CamerOn..

Uit!

Sabtu Lepas (17/07/2010), aku bersame yAyunk aku,xLupe gak kat radin n gf baru die kiteorg tOgether2 amek angen dkt camerOn..wuuu..sejuk giLer kOt..haha..dah Lame x gi camerOn..Yayunk aku ni ngan radin suke sgt bercuti..dpt gak aku gi nek cameron Lg skaLi..hehe..ase nak muntah2 time pusing2 camerOn tu..kiteorg sempat pegi 2ari 1mlm je..jd Lah tu sbb ahad mlm nyer aku nak baLik jumpe famiLy tersyg..hehe..best sgt sbb kiteorg dpt gi taman strawberi,g Ladang teh..ase mcm honeymOon Lak..hehe..nice mOment with you..i Luv u syg..

ngah mkn aiskrim strawberi kat ladang strawberi..hik2

dgn syg ku Lepas gi tgk tmpat oLe2..hehe

gambo cket sbb ade kat camera gf radin..wUuaaaaa...


nyOmpreng

11 July 2010

enjoy men ice-skating with my yayunk n fren

Uit!

Sabtu Lepas (10/7/2010),time aku ngah kelas kitchen tetibe dpt msg "kul5 ice-skate" dari yayunk aku..huhu..takot woo..dah r aku jakun men ice-skate tu..ni kali kedua aku men mende alah tu..ngeee..Lepas abes kelas je,kelam kabut aku siap2 sbb takot yayunk aku marah sbb siap lambat..maklum lah..pempuan..hehe..beserte dgn yayunk aku, radin ngan awek nyer dan abg as kiteorg gi men kat sunway pyramid..huhu..wat kali pertame nyer,aku dah leh men ice-skate tanpe dipegang oleh yayunk ku..bangge jap 5 minit..hehe..jatuh tu x yah ckp lah..byk kali kot..ngeee.. this is nice moment yg xpat aku lupe kan..hehe

haha..jd model kijap..ngeee

nyOmpreng