About Me

11 July 2010

enjoy men ice-skating with my yayunk n fren

Uit!

Sabtu Lepas (10/7/2010),time aku ngah kelas kitchen tetibe dpt msg "kul5 ice-skate" dari yayunk aku..huhu..takot woo..dah r aku jakun men ice-skate tu..ni kali kedua aku men mende alah tu..ngeee..Lepas abes kelas je,kelam kabut aku siap2 sbb takot yayunk aku marah sbb siap lambat..maklum lah..pempuan..hehe..beserte dgn yayunk aku, radin ngan awek nyer dan abg as kiteorg gi men kat sunway pyramid..huhu..wat kali pertame nyer,aku dah leh men ice-skate tanpe dipegang oleh yayunk ku..bangge jap 5 minit..hehe..jatuh tu x yah ckp lah..byk kali kot..ngeee.. this is nice moment yg xpat aku lupe kan..hehe

haha..jd model kijap..ngeee

nyOmpreng