About Me

29 June 2010

nice moment at melake.

Uit!

pade 26/6/2010 yg Lepas,my yayunk tetibe ngajak untuk gi bercuti kat meLake..argghhh! hepi giLer r aku..hehe..semua nyer secare spontan..kebetuLan pade mlm 25hb tu,radin ngajak yayunk aku tuk ikot die baLik meLake..kate nyer nak mkn durian..aku ni Lak sibuk nak ngikut..ngeee..xnak tinggal..ye r..dah r xleh nak balik umah skunk time ujung2 minggu ni..ngikut laki aku je r skunk..adeh..
sgt best biLe dibawak beronde2 area melake tu..yayunk aku pun dah lame x pekena asam pedas kate nyer..mlm tu,kiteorg gi mkn asam pedas..cian yayunk aku..nnt syg blajar masak asam pedas tuk yunk eh..hehe..2 ari berturut die mkn asam pedas melake..ngidam nyer pasaL..hehe..ari ahad tu.radin n family ngajak kami tuk men bowling dkt Melaka International Bowling Centre..thanx kat family radin coz dorg tersangat r sporting giler..huhu..pape pun team kiteorg menang gak mase 1st round..ngeee..
best giler,dpt enjoy n spent time ngan yayunk aku kat sane..tp xpat nak upload gambo bebanyak sbb time tu syik lupe nak bawak kamera je..adeh..
tO my yayunk,thanx bawak syg jenjalan n yunk jage syg LekLok..i Luv u so much!! =)

sesi perbincangan

syg aku suke wat muke comel

Melaka International Bowling Centre

2 org jejake kalah men bowling..hehe

nyOmpreng

2 comments:

~iMaL Jersey Star~ said...

sya menang moto!

☠aku_syeera☠ said...

ngeeee..dah igt pasword bLog eh..hehe..Lebiu