About Me

07 February 2013

kenangan terindah last sem.

Hola Holi cikebum2

dah last sem ni..insyallah abes paper 16 Febuari 2013, semua akan wat haluan masing2 sbb gi pratikal..seriously rindu pulak kat kawan2 kolej ni..igt kan dah last sem ni xde moment yg hepi tp sejak amek subjek Carving Design A ni, plus dgn lecturer yang gile kentang mmg x kering gusi duk gelak je..even stress cmne pun, kami semua dalam 80 orang tetap hadap sume bende ni same2..berlapo same2 time nak siapkan final projek, mate lebam2 tahan ngantok, same2 handle tahan takot nak masuk studio.. paling best tetibe leh dpt ramai kawan n terus jadi kawan baik even xpenah kenal pun slame ni.oh rindu sgt! T-T

time ni baru amek subjek ni tao2 dah kene wat asgment video
bermula dr 5 orang je..hehe

time ni kami disuruh untuk 10 orang 1 kumpulan tuk memulakan final projek..alhamdulillah semua ahli kumpulan yang aku kenal dr sem 1..hehe


ice carving..1 st time buat tp x percaye je kami buat dgn baik!

PTPL banjir teruk..time ni lah budak2 carving yg x kenal pun turut membantu..dan time ni lah semua budak carving jadi rapat.ade hikmah disebaliknya

jaguh2 perempuh banjir..tenkiu jejake maniss yg tolong tolakkan kete den

60% final projek kami siap..sesi memplaster..time ni lah pegi kolej pagi, malam baru smpai umah..time ni lah hari cuti pun kene gi kolej

tema indonesia wedding..budak2 lagi siapkan garuda yang besar..oh lupe..final projek kami kene wat pelamin pakai gabusss..kau hadooooo?? hihi

stress mcm mane pun, kami tetap suka same2, sedih same2..hihi

Malaysia Book Of Records - kropok losong terpanjang..time ni dtg je puak design A terus meriah majlis..padahal sebelum tu sunyi je..hihi..oh ye..3 dr kiri tu lecturer kami paling sporting n sempoi, Chef Bob

Done all design A final projek..miss u all.. miss our moment..

Lepas ni sume wat hal masing2..harap2 semua berjaye dan aku? sibuk nak kawennnn..huwa2