About Me

26 May 2009

celebrate besday gurl =)

uit!

ari ni ialah 1st time aku masok kije..
perghhh!! gugup beb!! x pnah aku kije..
nOt bad r kije tu..senang pun senang..just wat caLL2 je..hehe..
panas tinge aku..ngeeee~

haaaa..sebeLum aku terlupe..
smalam,bersamaan 25 may 2009 adalah tarikh keramat tuk member aku miza world lah sgt!
coz wat?? hehe..besday die..
penat lelah gak r wat pakatan rakyat ngan bf die tu tuk wat suprise kat die..
ngeee~

bertempat di redbox..hehe..ni sume gare2 miza r!!! nak sgt karok kat situ..hehe..
padan muke ko!!! dpt gak aku tgk ko nanges coz kegembiraan smLm..hehe..
neway!! enjoy giler smlm kan miza?? hehe..
wish moge ko panjang umo! murah rezeki n cepat kawen ngan ajen!! hehe



hepi besday gurL!!!





nyOmpreng

23 May 2009

aku kembaLi singLe ke???

uit!



right now,aku x tao pe yg jd..AKU KEMBALI SINGLE!
kesiLapan besar ianye aku tao berpunce dari aku..
aku ase aku serbe saLah sgt..damn!
sOry atas sume ksalahan aku..aku xde niat pun nak
wat mcm tu..aku ase aku patot single je kot wat mase skang..
atleast aku x wat org benci and saket ati Lg ngan aku..
I HATE MYSELF!!!
neway i'm stiLL Luv u..i want u tO noe dat!




nyOmpreng

21 May 2009

niCe mOment

uit!


semaLam adaLah 1 kenangan terindah wat aku..coz wat?? exam sudah,jd aku ngan sahabat2
koLej aku,x Lupe kt diLa nyebOk..berhOLiday di genting..hehe..
srOnok amat! thanx kat myza wOrLd Lah sgt cOz handLe and pLan mende ni sUme n ianye sUkses!! wLaupun kete prOb mase on da way ke sane..tU r padahnye akU x dgr ckp mak aku..hehe..ngeee~






mUke seberk tgu kete..hehe

btoLak dLm kuL10 tp kami smpai dLm kuL12 kat genting..hehe..
hepi sgt ngan berbekaLkan nasik dr kedai mamak..hehe..miza punye psaL r ni..
minat sgt mkanan dr kedai mamak tu..adeh..x tau r..ngidam kot..hehe
tanpe meLengah kan mase..kami trus nyerbu sgaLe aktiviti yg disediakan..
fuh,ayatku dah mcm sorg wartawan..ngeee~
KAMI HEPI!! =)





kOrg mmg kawan yg giLe2,hepining!! kOmpom aku akan windu kOrg seLamenyer..hehe


nyOmpreng



18 May 2009

damn exam paper!

Uit!

ari ni Last paper finaL aku..damn susah..coz AKU MENCI MATH!! ngeeee..
ketencenan b'tambah biLe gi kOLej td secare persOrangan dan bkn bergu..
SADIS!!
x dpt imagine biLe park mOto sOrg2 d'seLubungi nGan dak2 Laki yg mLepak
tanpe haLe tUju kat tmpat park mOto wlaupun mereka2 sume de kLas..
ngeh!
masOk je kat pintu kOLej tu,muncuL sOrang yg akU anti dari start masOk
kOLej tu Lg! PAKCIK JAGA!!
u knOw what! die anti nGan akU sbb aku suke b'seLiper gi kOLej..hehe..
penah die bg warning,tp aku stiLL ngan habit ni Lg..nak wat cmne an?? ngeee~
mmg die suke usha sLek kat akU..nak je akU marah tp pe kan daye..coz aku kan
PEMALU!! =)

smaLam,
agak r b'hUmpas pulas study smaLam tp ase cm xLeh jwb gak..pe yg aku
study x kua..DAMN! ptot kiLL je sape yg cipte math ni..wUuaaa...
kOmpOm aku kine repeat Lg paper math ni sem dpn! KOMPOM!!
kLu kine repeat gak,terpakse r aku dgr ckp mak aku..adeh..
die sOh kawen je,xyah stUdy..haaaa..ptOt ke?? wLaupun LittLe bit de feeLing gumbira! haha

nyOmpreng

im coming =)

holaaaa..
uit!
1st time aku wat mende alah ni..
akibat kecemburuan aku terhadap member aku,shima..
perghh..xyah eksyen r shima,aku wat gak nanti..
hehe..malam ni gak aku wat blog nih..
see shima!! i got it!! huh..tambah jeles die ngan aku nanti..ngee~



member ku,shima..si gengster..aheee
me..

aku yg simple lg hine..wah!


xde pe yg menarik tentang aku nih..
nak kate aku ni encem,jelite tu x r..were got?? hehe
maybe org senang b'gauL ngan aku sbb aku ni:
. ngade
. klakar
. shumeL
. ske mjeling org yg x bsalah?? err..btuL ke?? hehe

mungkin r kot..tp ntah r..

dis day aku nak story psal ketencenan aku..
1st,aku iLang fokus kat exam yg aku nak wat ni..
coz:
. x minat
. minat d'halang oleh mak
. erm..bout sumone..ngeee~

ase sedih sgt bile diri ini yg agak caring,tp d'kate MEMBOSANKAN..
owh noo..time tu r ase cm diri ni dOwn sgt..ase mcm aku x perfect mcm gurl len..sadis
neway..mende yg lepas..member2 byk support aku..thanx shima,dila..
aku blaja dr kesilapan..



nyOmpreng