About Me

21 May 2009

niCe mOment

uit!


semaLam adaLah 1 kenangan terindah wat aku..coz wat?? exam sudah,jd aku ngan sahabat2
koLej aku,x Lupe kt diLa nyebOk..berhOLiday di genting..hehe..
srOnok amat! thanx kat myza wOrLd Lah sgt cOz handLe and pLan mende ni sUme n ianye sUkses!! wLaupun kete prOb mase on da way ke sane..tU r padahnye akU x dgr ckp mak aku..hehe..ngeee~






mUke seberk tgu kete..hehe

btoLak dLm kuL10 tp kami smpai dLm kuL12 kat genting..hehe..
hepi sgt ngan berbekaLkan nasik dr kedai mamak..hehe..miza punye psaL r ni..
minat sgt mkanan dr kedai mamak tu..adeh..x tau r..ngidam kot..hehe
tanpe meLengah kan mase..kami trus nyerbu sgaLe aktiviti yg disediakan..
fuh,ayatku dah mcm sorg wartawan..ngeee~
KAMI HEPI!! =)





kOrg mmg kawan yg giLe2,hepining!! kOmpom aku akan windu kOrg seLamenyer..hehe


nyOmpreng



4 comments:

Muhammad Aizuddin Asyraf said...

gile glamor..
haahhaahhaaaaa

aku_syeera said...

aku benci kO jibraun!!

Muhammad Aizuddin Asyraf said...

muahahaa...
benci tanda die sayang...
haahhaahaha
hahahahaha
ahahhahaaa

aku_syeera said...

bEngkek!!!
rindu sgt kat kO!! ase mcm nak gado ngan kO skunk gak!! huh! untung jaoh! bersyukur cket beb! ngee~