About Me

18 May 2009

damn exam paper!

Uit!

ari ni Last paper finaL aku..damn susah..coz AKU MENCI MATH!! ngeeee..
ketencenan b'tambah biLe gi kOLej td secare persOrangan dan bkn bergu..
SADIS!!
x dpt imagine biLe park mOto sOrg2 d'seLubungi nGan dak2 Laki yg mLepak
tanpe haLe tUju kat tmpat park mOto wlaupun mereka2 sume de kLas..
ngeh!
masOk je kat pintu kOLej tu,muncuL sOrang yg akU anti dari start masOk
kOLej tu Lg! PAKCIK JAGA!!
u knOw what! die anti nGan akU sbb aku suke b'seLiper gi kOLej..hehe..
penah die bg warning,tp aku stiLL ngan habit ni Lg..nak wat cmne an?? ngeee~
mmg die suke usha sLek kat akU..nak je akU marah tp pe kan daye..coz aku kan
PEMALU!! =)

smaLam,
agak r b'hUmpas pulas study smaLam tp ase cm xLeh jwb gak..pe yg aku
study x kua..DAMN! ptot kiLL je sape yg cipte math ni..wUuaaa...
kOmpOm aku kine repeat Lg paper math ni sem dpn! KOMPOM!!
kLu kine repeat gak,terpakse r aku dgr ckp mak aku..adeh..
die sOh kawen je,xyah stUdy..haaaa..ptOt ke?? wLaupun LittLe bit de feeLing gumbira! haha

nyOmpreng

No comments: