About Me

24 February 2012

welcome si puteh

oh yeah..welcome si puteh..


diharap kehadiran mu,aku xsusah mcm dulu..xperlu menapak ke mane2..xperlu mendengar org memerli sane sini..xperlu mengharap kan bantuan org len untuk bergerak..dan segale nye yg dimulai dgn ayat 'x perlu' : p
oh2..tp kemudahan yg diberi oleh mak aku ni akan dipakai untuk ulang alik ke kolej je..lepas grad,dah keje,diharap aku akan dpt beli kete idaman ku..oh cepat lah abes blaja,xsabar nak beli kete gune duit sendiri  =)

08 February 2012

trime kaseh voucher 1malaysia

tajuk xleh blah kan..haha..ntah sejak bile ntah aku minat membace..nak kate masuk kedai buku tu lg r payah nak nampak aku..hehe..
oh2! trime kaseh kepade baucer 1malaysia yg bernilai rm200 tu..time tu lah berhempas pulas memikir kan care nak abeskan baucer tu..mane x nye,dah r de expired nye..hehe..dannnnnnnnn....

baucer nyer

tadaaaaaaaaaaa..buku-bukuan..

actually buku2s ni xsampai pun rm100..tp atas sbb keprihatinan dan akak misali,aku merelakan baucer aku digunakan oleh adek2 ku..haha..baik hati :p

sekian

01 February 2012

tahun ini!



diharap ape yang dirancangkan berjalan ngan lancar..insyallah..
maseh berpikir apakah tema dan hantaran yang sesuai..biasaanya nye hantaran pertunangan ni diberi dalam bentuk manisaan..cmtu je lah dgr2..hehe.
hurm..sample2 yg bese tgk antare nye:
- kek (nak buat sendiri je :p )
- cupcake (terase nak wat sendiri jugak..hihi :p)
- coklat
- Macaroon (nyum2!)
- buah-buahan
- x terpikir lg
- dan x terpikir lg


oh2! xsabar..hehe..


semoge ape yg dirancang menjadi kenyataan..semoge die adelah pilihan yg terbaik buatku.. amin =)