About Me

18 May 2009

im coming =)

holaaaa..
uit!
1st time aku wat mende alah ni..
akibat kecemburuan aku terhadap member aku,shima..
perghh..xyah eksyen r shima,aku wat gak nanti..
hehe..malam ni gak aku wat blog nih..
see shima!! i got it!! huh..tambah jeles die ngan aku nanti..ngee~



member ku,shima..si gengster..aheee
me..

aku yg simple lg hine..wah!


xde pe yg menarik tentang aku nih..
nak kate aku ni encem,jelite tu x r..were got?? hehe
maybe org senang b'gauL ngan aku sbb aku ni:
. ngade
. klakar
. shumeL
. ske mjeling org yg x bsalah?? err..btuL ke?? hehe

mungkin r kot..tp ntah r..

dis day aku nak story psal ketencenan aku..
1st,aku iLang fokus kat exam yg aku nak wat ni..
coz:
. x minat
. minat d'halang oleh mak
. erm..bout sumone..ngeee~

ase sedih sgt bile diri ini yg agak caring,tp d'kate MEMBOSANKAN..
owh noo..time tu r ase cm diri ni dOwn sgt..ase mcm aku x perfect mcm gurl len..sadis
neway..mende yg lepas..member2 byk support aku..thanx shima,dila..
aku blaja dr kesilapan..



nyOmpreng







2 comments:

princess jasmin said...

semangat gilew...
lepas ni sama2 kita luahkan rasa yang membuak di dada kat blog eh....kau pn add la blog aku...jd follower aku ngek!

aku_syeera said...

ngeee~
same2 r kite Luah prasaan eh??
Luv kO r cmni..hehe
haha..mne aku tao ngek! bru wat mende aLah ni an