About Me

20 July 2010

Owh CamerOn..

Uit!

Sabtu Lepas (17/07/2010), aku bersame yAyunk aku,xLupe gak kat radin n gf baru die kiteorg tOgether2 amek angen dkt camerOn..wuuu..sejuk giLer kOt..haha..dah Lame x gi camerOn..Yayunk aku ni ngan radin suke sgt bercuti..dpt gak aku gi nek cameron Lg skaLi..hehe..ase nak muntah2 time pusing2 camerOn tu..kiteorg sempat pegi 2ari 1mlm je..jd Lah tu sbb ahad mlm nyer aku nak baLik jumpe famiLy tersyg..hehe..best sgt sbb kiteorg dpt gi taman strawberi,g Ladang teh..ase mcm honeymOon Lak..hehe..nice mOment with you..i Luv u syg..

ngah mkn aiskrim strawberi kat ladang strawberi..hik2

dgn syg ku Lepas gi tgk tmpat oLe2..hehe

gambo cket sbb ade kat camera gf radin..wUuaaaaa...


nyOmpreng

3 comments:

Zayanie said...

ni aku x ske ni... da la jln x ajak.. pastu aku ta tau pape psl awek baru abg elan ni... majok arh ngan korg sume!

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
☠aku_syeera☠ said...
This comment has been removed by the author.