About Me

31 March 2011

luv u


i luv u IMAL!

balik je hostel lepas yunk anta aku pg td,aku terus on9..update status..act,aku terharu dkt yunk sbb sgup bawak aku jumpe ayah aku yg ngah saket kat ospital..kesian yunk time tu,penat kije dr pg smpai magrib x ilang,dh kine bawak aku jumpe ayah..sory syg..time tu x pikir pape..nanges je yg mampu..hurm..mood ngah sedih je time dlm kete,yunk wat lawak..aku tao die xnak bg aku sedih sgt..n aku tao die slalu de ngan aku time aku susah ngan senang..teman aku smpai ke siang..ari ni die smpai masuk kije lmbt..hurm..ase mcm aku suke susahkan die skunk..sorry yunk :'(

No comments: