About Me

16 March 2011

new sem with new fren

Uit!

tajuk nak gempak kan?? haha..ok2..senin dpn,start r sem baru..huhu..dah jd senior dah aku ni..cepat tul mase berlalu kan..kehkeh..ni kawan2 baru aku:

ain..lanie..hanie..aida n faten
ain ni nampak je rock,tp die sporting..xberkire ngan member
lanie si kecik ni,kuat gelak..xde die,senyap je ase..huhu
hanie comel ni,manje..teman gossip aku
aida ni si hati kering..huhu..wlaupun die lg mude CKET dr aku,tp die mcm kakak dah nasihat aku pasal lelaki..hehe
fatin ni si sombong..hehe..tp kalau kite knal die,die sporting giler..

die ni effa..xsuke sgt ngan die ni dulu..haha
tp bile dah dok sebilik ngan kenal die btul2,die tersgt lah baek n sporting!!!

ni zanna..scandel saye..i luv u syg~ wahaha

hope kite kawan sampai abes grad n sampai bile2..tau2!
aku benci bile de kawan yg hipokrit..ngate blakang2..sanggup msg org lain kate aku kawan tikam blakang r pe r..back off ok..aku ase xperlu kan kawan mcm ko dah..sory to say..jgn igt aku ni diam je ko leh pijak paler aku..sory k..sabar ade had ok..

p/s: n aku rindu kan kawan2 kolej KPTM aku dulu... :'(
bile korg free,ajak2 r aku lepak..hehe..

nyompreng

No comments: