About Me

08 June 2011

tunggul ke?

bape kali dah aku ckp,aku pantang org wat aku mcm tunggul..tp x..wat jugak aku cmtu..sejak die dah keje,slalu wat aku cmtu..ntah dgn sape die bergaul pun bukan aku tao..bukan aku soh contact aku 24jam..aku paham die keje,tp kalau dah time malam pun wat cmtu kat aku,saket ati r jadi..slalu wat aku cmni,maken lame maken tawar ati aku ase..mcm aku ni bukan sape2 kat die..mungken die lg selese kalau xde aku..aku perlu kan mase tuk pulihkan hati..

No comments: