About Me

13 October 2009

TERjoin smbutan ari raye

Uit

Sambutan ari raye dkt kolej..hehe..sambutan ari raye?? Mesti kepelikkan je bile org dgar yg aku jOin smbutan ari raye kat KOLEJ tu..weh! actually aku x de niat! X terpikir pun secare ketibaan nye aku tetibe terjoin function tu..ye! TERjoin ok!
Cerite nyer cenggini,function tersebut terjadi nyer time kul12-3..ok! kate lecture MJ..MJ means bkn MICHAEL JACKSON k!! lecture tu lebih gemar org pgil die MJ sempena gelaran yg diberi pd nyer iaitu MADAM JUNAIDAH!! Hurm..sepatot nyer..schedule aku kul3 tu klas beliau..beliau pun dh bg warning! “SAPE X DTG KLAS SY!! RUGI YE SOK!!”kate beliau pd kami..ok..maka dgn itu..igt kan tepat jam3,fUnction ari raye tu dah abes,tp tetap gak bLangsung..masok2 je pintu gerbang tu,sume org pandang2 kat aku ngan elem..mane x nyer,sume org dress nak HOT je! Gaye datin2 dato’2 je..benci giler r..kLu korg tao niat aku td bkn nak celeb function tu,aku just nak g klas sejam je tu..SEJAM je k dat y aku dress simple je..so dah de alasan,aku wat dunnoe je r..mcm bese r,secare ketibaan nyer,aku terjumpe ngan classmate aku..dgn slumber die tego aku ngan elem cenggini,”eh! Korg baru sampai ke?? Ari ni kan class cancel”dgn tmbahan ayatnyer “haha,aku pun baru tao ni,igt korg tao”..wat da fruit!! Makne nyer rugi r aku ngan elem hadir ke KOLEJ itu! So nak cover malu nyer psal,kiteorg g kt tmpat mknan free..FREE!! haha..elem suke ayat tu!
Huh! The ending nyer,aku nagn elem terbabit ngan sesi fOtoshot..hehe..puas gak r tetibe je dpt jd model Lak..ngeee…but dlm kegembiraan tu,aku menangis! Knape? Kaki kU tertusuk lidi satay! Saket giler r..sume tu gare2 nak mkn satay nyer pasal r!! coz SATAY! Hurm..kecianan terhadap diri beta!

p/s dr aku: jgn ketawe sgt,nnt sedih!



disebalikan pokok_1


disebalikkan pokok_2

thanx to reiz photografer

nyompreng

No comments: