About Me

15 October 2009

midterm data structure yg MEMENINGKAN!

uit!

ari ni,slesai gak wat exam yg amat memeningkan..AMAT ye!! susah giler..aku pun xpaham cmne org leh cipte subjek yg ***** ni (maaf ye,TERcarut sebentar)..ngeeee..dah cukup bertapis dah tu kot..hehe..
aku pun xtau r leh ke x aku lulus subjek tu nnt. harapan mcm tipis je..adeh..sume gare MJ tu r..mane x nye aku ngan kawan2 aku jd gini,die masok2 bkn nak ngajar,just bg execise n kate "pLz submit ari ni k!"..adeh..coz u MJ,kami wat gak ngan ati yg terbuke segale execise yg anda bg tu walaupun x paham pe..COZ U!!
ngeeee..lepas je jawab exam yg ***** tu kami kua awal cket..atleast dpt lepaskan ase lega ni..ngeee..kat sini,aku sertakan cket gmbo2 cmne sahabat2 aku ni meNenangkan jiwe mereka.. =)


dorg mmg manje..adeh
location: rak beg

berpure2 tido
Location:aku dah mlas nak ckap pape dah

kami,kite,kamu,kalian!
maybe dis sem kite yg terkhir..insyallah,klu aku de lg next sem..kite leh lg sehepi nih..hehe


nyOmpreng

No comments: