About Me

26 October 2009

gewdik sAntai

Uit!

ari nih agak kebOwsAnan akU kat umAh..dOk tgk tv,kCo2 nGeng2..akhirnyer bLur akU dibuAtnyer..sampai 1ketike akU dpt mSg dr eLem yg nGate kan "sy!er0!"
err..dah mmg gitu care taip msg nyer k..pndai2 kOrg r bace cmne..hehe..tgk die tetibe msg aku,dah sah2 die pUn ngah kebOwringan gak tu..so akU pun ajak die hangOut..hehe..dok tgk2 bAngUnan,tgk2 kete LaLu-LaLang,tgk2....err...xde pape dah..akU dak bek..x cUci mate pun..eLem je..hehe (mati akU nnt ni kLu Laki akU tao)..Lepas dok jenjaLan..kami pun gi sAntai2 kat pAndan Lake cLub tu..hehe..sje menikmati keindahan tasek bUatan tu..ngah2 dOk santai,nampak Lak 2 keLibat dr jaoh mcm akU knaL..hehe..IKAH NGAN SIS!! ribut keadaan wUjudnyer dorg kat situ..hehe..

eLem nGan akU yg shumeL ;p

Sis,eLem nGan akU yg nGah dOk sAntai2
d'snap oLeh ikah..hehe

ikAh,akU nGan eLem
d'snap oLeh sis..
padan muke korg kine snap gmbo kiteorg..hehe
Lepas tu,kiteOrg pun baLik r..tp amat menakutkan bile dikejar oLeh mat2 rempit! paLat giler r dorg tu..**** REMPIT SO MUCH!! ni sume gare2 eLem r g Lyan mat rempit terbabit..rUshing akU giler bab Lowh! sebaek r smpai fLyOver tu dOrg dah x ikot sbb traficLight..ngeee..damn mat rempit!! korg mmg x ptot idop..heeeee...sebaek r aku baLik ngan seLamat..ngeeee
nyOmpreng

5 comments:

xxx [DeeLa] said...

hahahaaa. sian ko.. rindu pulak aq kt ko. bile nk jumpe aq
?? aq nk bg virus kt ko. hahhaa

myzally said...

x ajak pun...huhu ;)

☠aku_syeera☠ said...

tO dila : beb,akU pun windu kO tao x..tp yg nak sebar virus tu akU x bape gemar..haha
tO miZa : time tU akU ngan eLem nak date r..haha

iMaL Coklat+Pelangi said...

ehem2..
nak nyelit gak ni...
ngee..agak kecurangan disitu.. ;(

☠aku_syeera☠ said...

ngeee..yunk yg kedengkian