About Me

28 August 2014

kawen! makkkkk! saye dah kawennn! :p



uit!

terase lame gile aku x update blog ni..maklumlah bz je memanjang *perasan bz kalah anak datok2*
ermmm..rase nye ni lah 1st time aku update blog berstatus 'PUAN'..hahaa..puan dah ke? *perasan lg mcm de org nak kesah kan*

ok..i baru just married pade 8hb februari 2014 yg lepas..hahha..baru?? ok dah dekat 8 bulan dh asenye..tp ntah lah..dah lame tinggalkan blog ni..so sad T-T

dekat2 nak nikah dulu..ntah kenape prasaan pun len..xde nafsu nak wat pape..sume mak yg uruskan..anak mak kan..bukan ape mak dh bgtau awal2 kalau baju ke katering ke biar die uruskan..sbb die kate taste aku pelik2..hurmm..rare kan mak..dushhh! alhamdulillah sume nye dh selamat berlangsung..sume mak yg sponser..luv u lah mak..sbb nye anak die bru abes blaja kann..hahaha..

alhamdulillah lah sume berjalan seperti yg dirancang..cuace pun time tu ok je..x ujan..*xde aktiviti baling spender atas bumbung yg dijalankan ok*

Orang kate dugaan mase sebelum nak kawen tu mmg ade..contohnye syik gado ngan en.tunang sampai ase xde nafsu dah! *rase nak ngorat org lain* hahaahahah.. masalah duit tu alhamdulillah lah xde masalah tu..so far dulu ade masalah feeling je lah kot..

nak upload gegambar mase nikah dulu..motifnye supaye leh jadi kenangan lah nnt..kot2 nnt laptop terkene virus keee..hahaha




                                            mak andam a.k.a bestfren gue..cantik kan mekap die



my bestfren since skolah..time risik dorg ade, tunang pun, n nikah pun dorg ade sampai sanding esok ari nye





my mentor di PTPL, n kawan2 kolej




aktiviti bersilat



kawan baik sejak start orentasi di PTPL



tadaaaaa..nnt de mase terluang aku cite pasal honeymoon ke KRABI pula ye!


1 comment:

bossventure1968 said...

Hope you happy forever!!!