About Me

03 November 2012

dugaan

kadang2 bile org ckp nak bertunang n time tunang ni byk dugaan, aku kadang2 mcm x caye je..ye r, mase couple kan ok je..ase mcm kalau kite pandai handle,sume nye akan ok je..tp time dah nak dekat2 ni, mcm2 aku ase..hurm..ntah lah..perasaan jd len je..kadang2 emo je..
1st, emo semcm kalau kat fb die x reply comment aku, tp comment org len die reply.
2nd, ase time2 cmni r x bersedia r pe r.
3rd, perasaan tu kadang2 ade,kadang2 xde. (refer kat blog2 org len pun dorg pnah ase cmni gak).
4th, byk hasutan2 org dr kiri dan kanan. (padahal xde kene ngene ngan idup org len pun! ade je x kene!!!!)

tp walaupun byk dugaan, alhamdulillah time2 nak tunang ni, murah juge rezeki aku..syukurrrrr..
1st, de org sponser ini dan itu. trime kaseh =)
2nd, time2 ngah bajet x brape nak ade ni, syukur dimurahkan rezeki. (dpt duit)

hurm..semoge semua nye berjalan dgn lancar dan hidup sentiase dimurahkan rezeki serta sihat tubuh badan hendaknye..xnak time nak tunang ni,badan saket2, ye r skang kan musim hujan..amin =)

No comments: