About Me

12 April 2010

idOp baru..hehe

Uit!


dah Lame aku x update bLog..kini sekian Lame,timbul Lak ase nak update..hehe..
jUst wanna say yang aku skunk dah muLe kan idOp baru..hehe..maksud aku PENGHIJRAHAN..
since aku stOp kptm,puas aku pikir tempat mane Lg aku nak cOntinue study sampai 1 mase,yayUnk aku sOh aku dOk dkt ngan die..kate nyer umpame tv9 "dekat dihati"..hehe..sO aku appLy je r mane2 koLej yg dkt ngan die..akhirnyer,aku decided tuk cOntinue study kat PTPL shah aLam..hehe..
cOz yg aku amek pun dah Lari dr bidang yg aku stUdy seLame ni..selame ni aku stUdy prOgramming pun aku x terhandLe,maybe sbb aku x minat..saLah kan mak!! hehe..
rite now,aku ase aku dah dpt handLe coz yg aku ase aku Leh bawak..cOz seni kuLinari..hehe..sbb aku minat gak memasak..Lg2 bab2 wat kek ni...ase Lega sbb ramai yg suppOrt aku amek kuLinari ni..parent,yayunk n cOusin2 aku..hehe..thanx pade u aLL sume...semangat aku skunk..hehe

nyOmpreng

No comments: