About Me

01 January 2012

hepi new year

uit! 




sedar x sedar,dah masuk taon baru..hurm..azam of kos mcm bese,nak jd lebih baik dr taon2 sebelum nye..n hope ape yg dirancang taon ni,akan jd kenyataan..hihi..byk perancangan..nak kawen! choyyy! mao nye kene baling kuali ngan mak aku..hihi :p
suprise!
one more,taon ni umur aku dh menjengkau 22 taon..umur dh maken meningkat,tp rupe tetap mcm remaje lg..perasan kau syira! 
maken lame aku dah maken bahagie ngan imal..nak kate bergado tu,kurang lah dr dulu..kalau dulu ikutkan sehari 2x bergado..mcm mkn ubat lak de 2x sehari.
maken memahami si die. maken selese..yelah..dh 3taon kenal menipu lah kalau xde masalah..hehe..bile dh semaken selese,makan pun selere..insyallah aku akan study leklok..setaon lebih je lg..chaiyok2 pade diri sendiri! :p
slamat tinggal taon 2011..slamat tinggal pade kenangan pahit dan manis..diharap taon baru ni akan menjadi taon yg lebih bermakne..amin =)

No comments: