About Me

21 June 2010

istimewa untukmu

Uit!

sLamat hari bape!! huhu...kaklong syg ayah sgt2! thanx sbb jage kaklong dari kecik smpai besar..ape2 permintaan kaklong,ayah tunai kan tanpe ngeluh..tuk ari bape ni,kaklong nak ayah tao yg kaklong syg ayah sgt! xde sape leh ganti kan tempat ayah dlm idop kaklong..huhu..tuk ari bape smLm,aku decide tuk masak tuk ayah..hehe..menu nyer ayam bLack pepper...ngeeee...puas ati dpt tgk ayah mkn..seLere jugak die mkn..hehe..special tuk ayah n my yayunk...sronok dpt tgk dorg mkn masakan aku..hehe..imaL skunk dah x maLu2 jumpe parent aku..dah sekepaler ngan ayah aku..ngeee...
ayah ngan mak pun dah bg amanat kat imaL tuk jage aku LekLok..hehe..
Lepas dari tu,imaL bawak aku gi men ice-skate dkt sunway pyramid,tp xjadi sbb dah Lewat,so kiteorg men boling dan huha2 je..hehe..Luv u yunk! maceh..hepi sgt!

p/s : sayangi r ayah anda..saye syg ayah saye sgt2! huhu..dan tuk my yayunk,jgn maLu2 Lg..anggap je mcm famiLy sendiri..hehe

nyOmpreng

2 comments:

eLimici0us said...

YG NY0mPReNG2 2 aQ YG aJaR k0 aN..Huuuu..mksuDYe..ckP kuaT cmPY DGR seBaTu..seBN0Ye NYemPReNG..cke2 Ja Dak Ne uBaH..NTaH Taw sBuT ka Ta..YG PNTiNG sHieR0 NG0mPR0H..HeHe..New w0RD T0k k0..mksuDYe sYieR0..HaHa..Na Taw? cRi sNDRi..

☠aku_syeera☠ said...

arghhhh!! same je mkne nyer tu...cincapOchi tao x?? makne nyer eLem buntaL..hehe